top of page
Search

Regjistrimet kanë filluar!

Princeton School of Prishtina është duke mirëpritur numër të jashtëzakonshëm të të interesuarve për regjistrim në të gjitha nivelet nga parashkollori deri në klasë të 9-të. Prindër të vetëdijshëm që dinë të bëjnë dallimin në cilësi janë duke përzgjedhur Princeton School of Prishtina.

238 views

Recent Posts

See All

Njoftim për Mundësi Punësimi: Asistent(e) Administrativ(e)

Princeton School of Prishtina është në kërkim të profesionistëve të motivuar dhe të organizuar për të ju bashkuar ekipit tonë si Asistent(e) Administrativ(e). Detyrat dhe Përgjegjësitë: Sigurimi i mbë

Opmerkingen


bottom of page