top of page

Mirësevini në
Princeton School of Prishtina

Përsosmëri në mësimdhënie dhe mësimnxënie!

Të dashur prindër,

Jemi të lumtur të i'u mirëpresim dhe garantojmë një rrugëtim të jashtëzakonshëm të fëmijëve tuaj në shkollën tonë. Princeton School of Prishtina ka përkushtim përsosmërinë në mësimdhënie dhe mësimnxënie. Kur të na vizitoni do ta kuptoni vet dallimin!

Kids at school

Çfarë po bëjmë këtë javë në shkollë?

Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.

Plan programet mësimore 

I detajuar për çdo nxënës, çdo orë, çdo ditë dhe çdo lëndë.

H

E Hënë

08:00-16:00

16:00-18:00

M

E Martë

08:00-16:00

16:00-18:00

M

E Mërkurë

08:00-16:00

16:00-18:00

E

E Enjte

08:00-16:00

16:00-18:00

P

E Premte

08:00-16:00

16:00-18:00

Mësimnxënie digjitale

Mjete digjitale për të optimizuar përvojën e të mësuarit të fëmijëve tuaj.

Contact
bottom of page